Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FLINSFLONS CLUB (313944) - Penny Lane F.C (1579474) » 675888446: T66/J3/V

Liga 675888446 Información oficial sobre el partido 675888446 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.104 (5617)

FLINSFLONS CLUB Alineación oficial del equipo 'FLINSFLONS CLUB' en el partido 4 - 3 Penny Lane F.C Alineación oficial del equipo 'Penny Lane F.C' en el partido
Steigvilas Ekleris (31') 1 - 0
1 - 1 Didier Lagos (36')
1 - 2 Quentin Pasquet (37')
Steigvilas Ekleris (51') 2 - 2
Totonho São Tiago (56') 3 - 2
Steigvilas Ekleris (66') 4 - 2
4 - 3 Jochen Faaß (70')
FLINSFLONS CLUB Alineación oficial del equipo 'FLINSFLONS CLUB' en el partido 4 - 3 Penny Lane F.C Alineación oficial del equipo 'Penny Lane F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FLINSFLONS CLUB Alineación oficial del equipo 'FLINSFLONS CLUB' en el partido 3 - 0 Penny Lane F.C Alineación oficial del equipo 'Penny Lane F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FLINSFLONS CLUB

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Steigvilas Ekleris, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors del FLINSFLONS amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 51, deixant Steigvilas Ekleris en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): FLINSFLONS prenia la batuta de l'encontre al minut 56, quan en Totonho São Tiago va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, FLINSFLONS va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Steigvilas Ekleris, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): FLINSFLONS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Steigvilas Ekleris en un 1 contra 1 amb el porter Dimitar Hindalov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Steigvilas Ekleris, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Steigvilas Ekleris quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Don Cappan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dimitar Hindalov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 225 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Romanus Rehm gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Penny Lane F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de P.L.F.C van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Didier Lagos.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Andrzej Zasadni va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de P.L.F.C, Quentin Pasquet, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats de P.L.F.C van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Jochen Faaß va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en 陈 (Chen) 泉荣 (Quanrong) no va ser aprofitada per en Bircan Taran que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Jochen Faaß va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de P.L.F.C que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrzej Zasadni de P.L.F.C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andrzej Zasadni es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.