Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Zamora (989444) - sadako fc. (119002) » 675888086: T66/J11/V

Liga 675888086 Información oficial sobre el partido 675888086 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / V.97 (5610)

Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 0 - 0 sadako fc. Alineación oficial del equipo 'sadako fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 2 - 0 sadako fc. Alineación oficial del equipo 'sadako fc.' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Zamora

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Till Brauen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Racing.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Racing per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Kornel Gajdo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Amb 40 minuts disputats, Till Brauen gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Andrei Torje va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Fernando Navarro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Tudo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Navarro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

sadako fc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de sadako van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alexander Mancilla va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del sadako sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Piotr Gładysiak, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Eric Gimenez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de sadako que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de sadako va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 马 (Ma) 泉雄 (Quanxiong), però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrzej Daszyński.