Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Petetes (493332) - Madrid S.P (1370239) » 675888068: T66/J7/V

Liga 675888068 Información oficial sobre el partido 675888068 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / V.97 (5610)

Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 3 - 3 Los chicos de la boca Alineación oficial del equipo 'Los chicos de la boca' en el partido
0 - 1 Johannes Joachim (15')
0 - 2 Salmane Latifi (31')
Rafael Beitia (74') 1 - 2
Eli Ariens (78') 2 - 2
2 - 3 Ralf Luuse (79')
Pablo Andrés Chacón (90') 3 - 3
Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 3 - 3 Los chicos de la boca Alineación oficial del equipo 'Los chicos de la boca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 2 - 0 Los chicos de la boca Alineación oficial del equipo 'Los chicos de la boca' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Petetes

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els seguidors del Sporting van tornar a saltar d'alegria al minut 74. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Rafael Beitia que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Eli Ariens va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Pablo Andrés Chacón va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Sporting va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javián Gonzalo Matas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lavrentiy Bozhko.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 21 minuts, en Javián Gonzalo Matas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Sporting va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en José Carlos Abelló la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Eli Ariens va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sandro López, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Sporting va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Marcos Cotón va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Andrés Chacón de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los chicos de la boca

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Johannes Joachim que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a chicos.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Salmane Latifi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 79, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ralf Luuse es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de chicos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Johannes Joachim va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): chicos van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Johannes Joachim no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del chicos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ralf Luuse, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guido Autorino de chicos es va guanyar la targeta groga merescudament.