Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Llorete (1595830) - Andújar HEAT (48075) » 675887819: T66/J1/V

Liga 675887819 Información oficial sobre el partido 675887819 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / V.93 (5606)

F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 1 - 1 Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido
0 - 1 Siim Must (41')
Othmane Benbarka (87') 1 - 1
F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 1 - 1 Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 2 - 0 Los Gigolos Alineación oficial del equipo 'Los Gigolos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Llorete

Goles Goles

  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Othmane Benbarka va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Llorete empatava el partit, 1 a 1, al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Llorete van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nidhal Abdulaziz Al-Flaity, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Joel Aali hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Othmane Benbarka va intentar anar-se'n per velocitat al minut 87 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Los Gigolos

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Gigolos sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Siim Must va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Ľubomír Žiaran va estar a punt de posar per davant a Gigolos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Héctor Romero Mora va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Gigolos van sortir al contraatac al minut 12, però Ľubomír Žiaran va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gigolos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Niokhor Soukho, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Margarido Dias quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Héctor Romero Mora, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Gigolos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Orell Magni va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.