Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Meilán (773866) - TrInKaDoReS (1598191) » 675887361: T66/J12/V

Liga 675887361 Información oficial sobre el partido 675887361 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / V.84 (5597)

Inter de Meilán Alineación oficial del equipo 'Inter de Meilán' en el partido 0 - 3 TrInKaDoReS Alineación oficial del equipo 'TrInKaDoReS' en el partido
0 - 1 Bart Gerkens (32')
0 - 2 Gennaro Portera (36')
0 - 3 Stefano Trentarossi (79')
Inter de Meilán Alineación oficial del equipo 'Inter de Meilán' en el partido 0 - 3 TrInKaDoReS Alineación oficial del equipo 'TrInKaDoReS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter de Meilán Alineación oficial del equipo 'Inter de Meilán' en el partido 2 - 0 TrInKaDoReS Alineación oficial del equipo 'TrInKaDoReS' en el partido
Tiene mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Meilán

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gustaw Kordas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Julián Baptista i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Meilán, però el xut de Adrao Iragui va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al 43, Beneharo 'A Bruxa' Becerra hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Julián Baptista. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Felipe Gil García va entorpir al marcador d'en Beneharo 'A Bruxa' Becerra per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Meilán va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 69 que Julián Baptista no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Stratos 'Killer del área' Iordanidis no oblidarà el que li va passar durant el minut 78. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 89 amb una falta ben llançada per en Gelson Huguelet, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gustaw Kordas de Meilán va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

TrInKaDoReS

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El TrInKaDoReS era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bart Gerkens va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gennaro Portera de TrInKaDoReS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 36 de partit.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Stefano Trentarossi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de TrInKaDoReS i marcant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): El TrInKaDoReS va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gennaro Portera la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.