Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Pétrola (1433709) - bictorioso (1332365) » 675886617: T66/J8/V

Liga 675886617 Información oficial sobre el partido 675886617 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / V.71 (5584)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 1 - 0 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Ulises Landín (37') 1 - 0
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 1 - 0 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Goles Goles

 • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Pétrola s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Ulises Landín per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

 • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Pétrola per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Gideon Amo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
 • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Pétrola ho intentava per la dreta per mitjà de Óscar Anganga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
 • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Estremera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
 • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Andrei Cocriş va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 68, i va passar la pilota a Óscar Anganga, però aquest no va encertar a marcar.
 • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gideon Amo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
 • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Andrei Cocriş una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Josema Torrellas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gideon Amo de Pétrola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
 • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulises Landín.

bictorioso

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): bictorioso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Víctor Jiménez Umbral va desviar el xut final de Tomàs Llagostera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
 • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Aurubilitu Parrazar va rematar amb l'empenya exterior desviat.
 • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): bictorioso va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tomàs Llagostera es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
 • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 60 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jomoh Bujosi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
 • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bictorioso va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hj Masdi bin Taha, però el porter rival va fer una gran aturada.