Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SportingSiero (988568) - AD Pétrola (1433709) » 675886604: T66/J5/V

Liga 675886604 Información oficial sobre el partido 675886604 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / V.71 (5584)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido 0 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
0 - 1 Gideon Amo (73')
SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido 0 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido 1 - 3 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SportingSiero

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Melchor Caballón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Cistue va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Cistue.

AD Pétrola

Goles Goles

  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pétrola prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gideon Amo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Pétrola va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Cibrán Spínola va quedar-se sol davant el porter Rubén Coalla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): David Navarro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rubén Coalla va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Andrei Cocriş que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Gustavo Cachola quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Es duien 61 minuts de partit jugats quan Luis Celdrán va estar a punt de posar per davant a Pétrola amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rubén Coalla va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Pétrola va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rubén Coalla va desviar el xut final de Andrei Cocriş després d'una sèrie de rebots i molta confusió.