Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Calabaza Mecánica (439581) - Atlhetic Xigró (313221) » 675886474: T66/J1/V

Liga 675886474 Información oficial sobre el partido 675886474 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / V.69 (5582)

La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido 4 - 2 Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido
Ciriaco Sala (34') 1 - 0
1 - 1 Mariano Pulido (37')
Aleksander Bolha (57') 2 - 1
François Tricot (72') 3 - 1
3 - 2 Mariano Pulido (85')
José Vicente Nogueira Marques (89') 4 - 2
La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido 4 - 2 Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido 5 - 1 Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Calabaza Mecánica

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Calabaza van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ciriaco Sala va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Wiesław Jędrys sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Aleksander Bolha que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. François Tricot es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Calabaza va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Vicente Nogueira Marques va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Calabaza va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alfio Pozzetto va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marijan Udovčić.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Calabaza van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alfio Pozzetto, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Calabaza va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ernesto Elías en un 1 contra 1 amb el porter Marijan Udovčić, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En François Tricot es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Atlhetic Xigró

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Mariano Pulido va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 85 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Mariano Pulido.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramón Vía ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.