Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XENEISEPRO (1415450) - Atlètic Club Can Avis (1462085) » 675886231: T66/J10/V

Liga 675886231 Información oficial sobre el partido 675886231 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / V.64 (5577)

XENEISEPRO Alineación oficial del equipo 'XENEISEPRO' en el partido 0 - 4 Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido
0 - 1 Robin Thorblad (4')
0 - 2 Davut Nesim (5')
0 - 3 Francisco Ezquerra (43')
0 - 4 Yves Lang (70')
XENEISEPRO Alineación oficial del equipo 'XENEISEPRO' en el partido 0 - 4 Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
XENEISEPRO Alineación oficial del equipo 'XENEISEPRO' en el partido 0 - 2 Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XENEISEPRO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de XXPRO, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Zbyněk Staňa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): XXPRO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Abdelwahhab Hayoun va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de XXPRO, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pedro Botarell va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Daniel Kaňák va entorpir al marcador d'en Karol Nemčík per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de XXPRO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zbyněk Staňa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patroklos Papaloukas de XXPRO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlètic Club Can Avis

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 4 minuts quan Jens Waage va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Robin Thorblad, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 183 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5, Can Avis va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Davut Nesim, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Francisco Ezquerra va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Can Avis.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Yves Lang va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Jens Waage va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Yves Lang va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jakob Brader va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Robin Thorblad al minut 42.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jens Waage va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.