Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Redonditos FC (777497) - Aljaraque F.C. (1432813) » 675886079: T66/J14/V

Liga 675886079 Información oficial sobre el partido 675886079 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / V.61 (5574)

Los Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Los Redonditos FC' en el partido 0 - 0 Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Los Redonditos FC' en el partido 0 - 1 Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Redonditos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Redonditos van sortir al contraatac al minut 28, però Pessoa Valle Ferreira va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Özgür Deniz Çaltı de Redonditos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Pessoa Valle Ferreira es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Pessoa Valle Ferreira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Redonditos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Sergio Becchetti va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Geppino Licani, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Becchetti de Redonditos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Aljaraque F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Atte Paussu al minut 35 semblava entrar, però Himar Del Valle va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Yvo Reimann va marxar de Aldo Maria Filippelli en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Aljaraque van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29, Fernando García de Aljaraque va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Atte Paussu.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Atte Paussu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.