Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celta de Argés (122717) - Sirious Furon (1415646) » 675886050: T66/J6/V

Liga 675886050 Información oficial sobre el partido 675886050 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.61 (5574)

Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido 1 - 3 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
0 - 1 Johann Peter Rautter (24')
Carlo Nenni (60') 1 - 1
1 - 2 Benjamin Buchegger (84')
1 - 3 Eugen Alexandru (89')
Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido 1 - 3 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido 1 - 1 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,5 % 49,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papuchis CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els jugadors del Papuchis amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 60, deixant Carlo Nenni en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Papuchis sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlo Nenni, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Papuchis va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Truls Adserballe va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Papuchis va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Carlo Nenni ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roko Plazibat de Papuchis es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sirious Furon

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Sirious agafava avantatge al minut 24 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Johann Peter Rautter amb mestria.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Benjamin Buchegger que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Sirious.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 89, en Benjamin Buchegger del Sirious va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Eugen Alexandru que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Nuno Macedo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Elías Desportell quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Echanove, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Rafael Gastea hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Eugen Alexandru havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Sirious van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 78, però Eugen Alexandru va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Alfonso Olaguer va estar a punt de posar per davant a Sirious amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Echanove va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Cana Galindo de Sirious amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Nuno Macedo de Sirious va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.