Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Redonditos FC (777497) - Sirious Furon (1415646) » 675886044: T66/J4/V

Liga 675886044 Información oficial sobre el partido 675886044 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / V.61 (5574)

Los Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Los Redonditos FC' en el partido 1 - 5 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
0 - 1 Orlando Sanoja (17')
Walter Sorace (20') 1 - 1
1 - 2 Alfonso Olaguer (31')
1 - 3 Salvador Viana (51')
1 - 4 Orlando Sanoja (53')
1 - 5 Luis Roig (83')
Los Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Los Redonditos FC' en el partido 1 - 5 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Los Redonditos FC' en el partido 0 - 2 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Redonditos FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): El jugador Walter Sorace de Redonditos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emil Brokholm va ridiculitzar a en Nuno Macedo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Costi Cojoianu va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pessoa Valle Ferreira de Redonditos es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Sirious Furon

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Orlando Sanoja de Sirious va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Sirious es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Alfonso Olaguer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Luis Roig és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Salvador Viana perquè aconseguís el 1 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, Sirious va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Orlando Sanoja.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Luis Roig va incrementar l'avantatge a 1 - 5 per a Sirious gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Nuno Macedo al minut 19, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Sirious va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Jesús Cana Galindo va quedar-se sol davant el porter Himar Del Valle, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Roig es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Orlando Sanoja quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Himar Del Valle, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfonso Olaguer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Roig de Sirious amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.