Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Durters (489848) - G. W. Lineker (1601265) » 675885411: T66/J1/V

Liga 675885411 Información oficial sobre el partido 675885411 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / V.50 (5563)

Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido 0 - 3 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
0 - 1 Pol Oriols (19')
0 - 2 Ignacio Carbajo (66')
0 - 3 Francisco Elizagaray (67')
Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido 0 - 3 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido 0 - 2 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durters

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Cubillos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 17 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Yves Opdam va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.

G. W. Lineker

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 19, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pol Oriols es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Ignacio Carbajo de Lineker va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Urbico Safón va acabar en una passada genial cap al jugador de Lineker Francisco Elizagaray, que va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luis Carreras ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Ulises Tallón va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Carbajo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ignacio Valera Murcia després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ricardo Valenzuela va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Urbico Safón va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lineker va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Urbico Safón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Lineker va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Juan Diego Reine s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Urbico Safón al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.