Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ojeras FC (491684) - Jaén N.P. (48489) » 675884973: T66/J3/V

Liga 675884973 Información oficial sobre el partido 675884973 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.42 (5555)

Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido 2 - 0 Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido
Mik Van den Broeck (71') 1 - 0
George-Alexandru Cenuşe (89') 2 - 0
Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido 2 - 0 Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido 2 - 0 Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ojeras FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Ojeras va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Hans Hipfinger, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mik Van den Broeck que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ahti Sala no va poder aturar George-Alexandru Cenuşe de Ojeras, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 89 el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Ojeras va deixar en bona posició a en Marzooq Bin-Byait per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Ojeras van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Nuno Matamouros va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ojeras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mik Van den Broeck, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): George-Alexandru Cenuşe va sorprendre Garry Leask amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Nuno Matamouros de Ojeras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Marzooq Bin-Byait de Ojeras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicenç Bailach de Ojeras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Jaén N.P.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Jaén va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Bogusz Kuliberda va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Toke Topholm va entorpir al marcador d'en Dani Larrain per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Jaén va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bogusz Kuliberda es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Jaén van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Juan Luis Espluga des de l'esquerra va sortir desviat.