Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Lucus Team (1431694) - Sastetas Returns (1587594) » 675884452: T66/J13/V

Liga 675884452 Información oficial sobre el partido 675884452 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / V.32 (5545)

Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido 2 - 0 Sastetas Returns Alineación oficial del equipo 'Sastetas Returns' en el partido
Oliverio Montero Escobar (33') 1 - 0
Juan Carlos Bausa (89') 2 - 0
Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido 2 - 0 Sastetas Returns Alineación oficial del equipo 'Sastetas Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido 3 - 0 Sastetas Returns Alineación oficial del equipo 'Sastetas Returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Lucus Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Oliverio Montero Escobar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lucus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Carlos Bausa va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Rasmus Lehtovirta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lucus.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Lucus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Simeon Skartados ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 32 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Neville Cartwright va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Per Stensson al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simeon Skartados va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Alfonso Medina Fábrega gairebé va marcar per a Lucus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lucus Rasmus Lehtovirta quasi marca al minut 73 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfonso Medina Fábrega l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Rasmus Lehtovirta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Neville Cartwright de Lucus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sastetas Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sastetas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Filippus Turcksin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sastetas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Henry Huayna, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sastetas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Iván Ibarreta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Ferrán Guillén al minut 83 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anatoliy Tur de Sastetas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.