Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Plicationix (313354) - Real Lucus Team (1431694) » 675884449: T66/J12/V

Liga 675884449 Información oficial sobre el partido 675884449 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / V.32 (5545)

F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido 2 - 1 Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido
Manuel Quijano (7') 1 - 0
1 - 1 Oliverio Montero Escobar (9')
Iqbol Lochinov (88') 2 - 1
F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido 2 - 1 Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido 2 - 0 Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Plicationix

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Plicationix prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Manuel Quijano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 els aficionats van embogir quan en Iqbol Lochinov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Plicationix.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Plicationix va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Jan Pánek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): El Plicationix ho intentava per la dreta per mitjà de Manuel Quijano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Plicationix per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Johnny Godínez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Darío Javier Lastratutti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Plicationix.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Plicationix va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Gómez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Valiente Gerona.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Jimmy Pulido va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Quijano va estar a punt d'avançar els locals al minut 86 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Constantin Busuioc, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Real Lucus Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 9 minuts quan Oliverio Montero Escobar va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Lucus.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lucus sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Garro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Oliverio Montero Escobar va marcar al minut 84 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Alfonso Medina Fábrega va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicenzo Barcia de Mera de Lucus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vicenzo Barcia de Mera se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.