Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa A.C.F. (799067) - Wills F.C. (774829) » 675884426: T66/J6/V

Liga 675884426 Información oficial sobre el partido 675884426 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.32 (5545)

Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 0 - 1 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
0 - 1 Delfino Coelho (77')
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 0 - 1 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 1 - 0 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa A.C.F.

Wills F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Wills va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan Delfino Coelho, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Wills va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Delfino Coelho va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jędrzej Bakuba va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Caio Patrizi. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 209 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Jędrzej Bakuba, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Villa, però Llibert Pedrós no va poder encertar el xut.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Wills sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Filipp Tolkushin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Pasquale Bachini de Wills va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.