Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jogah FC (1577837) - MURCIA C.F. (122536) » 675883947: T66/J13/V

Liga 675883947 Información oficial sobre el partido 675883947 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / V.23 (5536)

Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido 1 - 1 MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido
0 - 1 Marco Moa (37')
Valentín Surga (54') 1 - 1
Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido 1 - 1 MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido 2 - 1 MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jogah FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Jogah va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bogdan Vojinović, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Valentín Surga que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Jogah per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Petar Dunaj, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Óscar Cebada, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 el Jogah va posar setge sobre la defensa central visitant però en Julien Troncy no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Dan Simionescu quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dan Simionescu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Jogah es va veure beneficiat per la polèmica al minut 66, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Ferdinand Braucher va relliscar al moment de fer el xut i el porter Peter Bordovský no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gustaw Buchwald de Jogah es va guanyar la targeta groga merescudament.

MURCIA C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marco Moa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Youp Deijkers va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Youp Deijkers de MURCIA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Folkert Dongelmans, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.