Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlethic Club Ferrol (1580474) - ALBRODREY (118053) » 675883925: T66/J7/V

Liga 675883925 Información oficial sobre el partido 675883925 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / V.23 (5536)

Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 2 - 3 ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido
Gianluigi Polledri (25') 1 - 0
1 - 1 Arold Fleurackers (67')
1 - 2 Andrea Gambone (69')
1 - 3 Andrea Gambone (77')
Jakub Ćmiel (86') 2 - 3
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 2 - 3 ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 3 - 0 ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gianluigi Polledri, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atlethic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Jakub Ćmiel de Atlethic va demostrar les seves habilitats al minut 86 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mauro Euza no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gianluigi Polledri estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Jorge Carpintero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Osuna va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Marian Chirciu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Gianluigi Polledri va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 84 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Monje de Atlethic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ALBRODREY

Goles Goles

  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Arold Fleurackers va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ALBRODREY i marcant el 1 - 1.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Andrea Gambone de ALBRODREY va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Yener Leylan va anar directament als peus de Andrea Gambone que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Andrea Gambone de ALBRODREY, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konstantin Lelyavin.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Konstantin Lelyavin va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.