Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CÒDOL SALT (796139) - xeroki's (801222) » 675883894: T66/J13/V

Liga 675883894 Información oficial sobre el partido 675883894 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / V.22 (5535)

CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 1 - 4 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
Dankward Soellinger (5') 1 - 0
1 - 1 Estanislao Valcarce (6')
1 - 2 Rareş-Andrei Georgescu (35')
1 - 3 Emanuel Ionică (67')
1 - 4 Estanislao Valcarce (78')
CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 1 - 4 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 1 - 1 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,9 % 43,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CÒDOL SALT

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dankward Soellinger, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Carlo Rouette arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): Allesandro Ummels hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Christen Niemann havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lev Nalivayko de CÒDOL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

xeroki's

Goles Goles

  • 162 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Estanislao Valcarce va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 6.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rareş-Andrei Georgescu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a xerokis.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del xerokis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Emanuel Ionică va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Estanislao Valcarce va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 1 - 4 per a xerokis.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emanuel Ionică que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bjartur Ólafsson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Erlan Esenberlin va marxar de Christen Niemann en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de xerokis van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Patxo Leizargarate va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.