Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

paNAADERUSS PULIDO DUB 17 (438782) - CÒDOL SALT (796139) » 675883882: T66/J10/V

Liga 675883882 Información oficial sobre el partido 675883882 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / V.22 (5535)

Athletic La Geltrú Alineación oficial del equipo 'Athletic La Geltrú' en el partido 3 - 3 CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido
Hanns-Walter Kernweis (10') 1 - 0
1 - 1 Heriberto Delgado (24')
Andrei Raica (29') 2 - 1
2 - 2 Dankward Soellinger (35')
Lauri Nulpponen (40') 3 - 2
3 - 3 Carlo Rouette (75')
Athletic La Geltrú Alineación oficial del equipo 'Athletic La Geltrú' en el partido 3 - 3 CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic La Geltrú Alineación oficial del equipo 'Athletic La Geltrú' en el partido 2 - 3 CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,2 % 69,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic La Geltrú

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Hanns-Walter Kernweis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Athletic.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Athletic va ser Andrei Raica.
  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Lauri Nulpponen conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-2

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Raúl Alberto Castellbo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 6 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tobi Dallabona va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Andrei Raica va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lauri Nulpponen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús Maria Aguiló per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor Copoví va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Andrei Raica va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

CÒDOL SALT

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Heriberto Delgado que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Dankward Soellinger de CÒDOL va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Carlo Rouette va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Elias Dall quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El CÒDOL creava perill des de la dreta al minut 66, però en Eustaquio Romero Guerrero, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Heriberto Delgado desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): CÒDOL va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eustaquio Romero Guerrero va desviar el xut final de Elias Dall després d'una sèrie de rebots i molta confusió.