Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mallecina Sants (308699) - Llops C.F (1418468) » 675883880: T66/J10/V

Liga 675883880 Información oficial sobre el partido 675883880 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / V.22 (5535)

Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido 2 - 0 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
Oliver Urien (10') 1 - 0
Dogartzi Igartiburu (81') 2 - 0
Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido 2 - 0 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido 0 - 2 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mallecina Sants

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): Oliver Urien va marcar al minut 10 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): MalleSants va aconseguir el 2 - 0 quan Dogartzi Igartiburu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MalleSants va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antonio Benlliure, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Dogartzi Igartiburu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MalleSants que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Traver de MalleSants va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Manuel Zuloaga de MalleSants va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Bon.

Llops C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Txomin Deustua quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Llops van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Óscar Gámez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Miguel Mingorance al minut 24 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Óscar Gámez sol davant la porteria al minut 27, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Desiderio Sisemunda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Julio Iturrioz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 71, en un 1 contra 1 amb el porter, però Albert Micó va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de José Julio Iturrioz des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): José Julio Iturrioz va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.