Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cangrejo veloz (119506) - CÒDOL SALT (796139) » 675883863: T66/J6/V

Liga 675883863 Información oficial sobre el partido 675883863 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.22 (5535)

cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido 0 - 1 CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido
0 - 1 Elias Dall (32')
cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido 0 - 1 CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido 0 - 1 CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cangrejo veloz

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cangrejo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Riccardo Bargiacchi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Damien Joubert estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pavel Skuratovskiy, als 39 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El cangrejo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Pavel Skuratovskiy va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Álex Codes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pavel Skuratovskiy de cangrejo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CÒDOL SALT

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): CÒDOL va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Elias Dall va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Heriberto Delgado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Lev Nalivayko va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dankward Soellinger. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.