Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cangrejo veloz (119506) - paNAADERUSS PULIDO DUB 17 (438782) » 675883858: T66/J4/V

Liga 675883858 Información oficial sobre el partido 675883858 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / V.22 (5535)

cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido 0 - 1 Athletic La Geltrú Alineación oficial del equipo 'Athletic La Geltrú' en el partido
0 - 1 Ralph Iweins d'Eeckhoutte (84')
cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido 0 - 1 Athletic La Geltrú Alineación oficial del equipo 'Athletic La Geltrú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido 0 - 1 Athletic La Geltrú Alineación oficial del equipo 'Athletic La Geltrú' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cangrejo veloz

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cangrejo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ove Ovesen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Pavel Skuratovskiy va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): cangrejo van sortir al contraatac al minut 61, però Riccardo Bargiacchi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cangrejo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Barnaba Ripamonti va sortir per sobre el travesser.

Athletic La Geltrú

Goles Goles

  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ralph Iweins d'Eeckhoutte de Athletic va fer un bon esprint per escapar-se de Álex Codes i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Alex Miroi va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 21. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cangrejo. La jugada d'estratègia del Athletic per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Enzo de Haas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Valentin-Marian Giurumescu quasi marca en una jugada assajada de córner que Tobi Dallabona havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Maria Aguiló de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.