Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snow_Kids (797629) - Llops C.F (1418468) » 675883856: T66/J4/V

Liga 675883856 Información oficial sobre el partido 675883856 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / V.22 (5535)

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 1 - 3 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
0 - 1 Óscar Gámez (2')
Dylan Nohotai (24') 1 - 1
1 - 2 Quirze Fuguet (77')
1 - 3 Estevo Peleteiro (79')
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 1 - 3 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 0 - 1 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): En Dylan Nohotai va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roland Elek va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dylan Nohotai de Snow_Kids va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Roland Elek es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Daantje Frerichs de Snow_Kids es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 87, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Llops C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Óscar Gámez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador de Llops Quirze Fuguet va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 77 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Estevo Peleteiro de Llops va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Rafael Sequeira, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miguel Mingorance no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Llops que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manolo Valle Goyanes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Es duien 53 minuts de partit jugats quan Roberto Carlos Bernat va estar a punt de posar per davant a Llops amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael Sequeira va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roberto Carlos Bernat estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Manolo Valle Goyanes, als 78 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Mingorance.