Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xeroki's (801222) - Snow_Kids (797629) » 675883853: T66/J3/V

Liga 675883853 Información oficial sobre el partido 675883853 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.22 (5535)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 5 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Patxo Leizargarate (7') 1 - 0
Petr Mikan (30') 2 - 0
Erlan Esenberlin (61') 3 - 0
Adnane Abakil (73') 4 - 0
Patxo Leizargarate (89') 5 - 0
xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 5 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 2 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene bastante suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xeroki's

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 7 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Patxo Leizargarate llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Petr Mikan de xerokis va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Amb 61 minuts jugats, en Erlan Esenberlin va augmentar l'avantatge de xerokis a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adnane Abakil va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89 en Patxo Leizargarate va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 3 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Erlan Esenberlin va ridiculitzar a en Samuele Costamagna amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tomás Ares va intentar anar-se'n per velocitat al minut 36 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Patxo Leizargarate va sorprendre Rafael Sequeira amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Snow_Kids

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Alejandro Fermat va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fabio Negretto no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vik Meesters de Snow_Kids la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.