Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llops C.F (1418468) - cangrejo veloz (119506) » 675883852: T66/J3/V

Liga 675883852 Información oficial sobre el partido 675883852 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.22 (5535)

Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 2 - 1 cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido
Renato Graaf (15') 1 - 0
Quirze Fuguet (19') 2 - 0
2 - 1 Damien Joubert (60')
Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 2 - 1 cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 2 - 0 cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llops C.F

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per David Bordalás el va rematar Renato Graaf amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Llops van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Quirze Fuguet va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Llops va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Bordalás en un 1 contra 1 amb el porter Ender Pérez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Óscar Gámez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 16, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en David Bordalás, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Estevo Peleteiro va rematar alt.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ender Pérez al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Valter Rubelli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Bordalás de Llops va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Miguel Mingorance de Llops va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

cangrejo veloz

Goles Goles

  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de cangrejo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Damien Joubert.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): cangrejo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Aleksa Lukić des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ove Ovesen de cangrejo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.