Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CÒDOL SALT (796139) - Mallecina Sants (308699) » 675883851: T66/J3/V

Liga 675883851 Información oficial sobre el partido 675883851 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.22 (5535)

CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 3 - 0 Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido
Ellis Howland (20') 1 - 0
Heriberto Delgado (21') 2 - 0
Lev Nalivayko (85') 3 - 0
CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 3 - 0 Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 4 - 0 Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CÒDOL SALT

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): CÒDOL prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Ellis Howland va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Amb 21 minuts jugats, en Heriberto Delgado va augmentar l'avantatge de CÒDOL a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CÒDOL. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Lev Nalivayko xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lev Nalivayko va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Heriberto Delgado, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lev Nalivayko de CÒDOL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 206 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Dankward Soellinger va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ellis Howland una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Raúl Oscar Rodríguez Villegas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Christen Niemann va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Asen Slavkov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ellis Howland. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Asen Slavkov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Elias Dall es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Mallecina Sants

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el MalleSants sortien al contraatac. La falta llançada per Víctor Sánchez va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 55, el MalleSants estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Víctor Coca va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MalleSants, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Biel Dalmases va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.