Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hospitalet Sharks (438989) - Real Zamuroz C.F. (122718) » 675883822: T66/J9/V

Liga 675883822 Información oficial sobre el partido 675883822 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / V.21 (5534)

Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 4 - 1 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
0 - 1 Talal Bensouda (4')
Alex Mille (25') 1 - 1
Iván Fernández Mediavilla (29') 2 - 1
Koert Briët (38') 3 - 1
Iván Fernández Mediavilla (39') 4 - 1
Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 4 - 1 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 2 - 1 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hospitalet Sharks

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): En David Torrent encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Alex Mille només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Iván Fernández Mediavilla ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Hospitalet es posava per davant 2 a 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Hospitalet va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Davut Serin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Koert Briët que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Iván Fernández Mediavilla va incrementar l'avantatge de Hospitalet amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Davut Serin va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Iván Torroja una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Augusto 'Beckelar' Guzmán va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Roberto Freixes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Augusto 'Beckelar' Guzmán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Augusto 'Beckelar' Guzmán al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iván Torroja va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Alex Mille gairebé va marcar per a Hospitalet des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Davut Serin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Iván Fernández Mediavilla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alex Mille de Hospitalet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Koert Briët.

Real Zamuroz C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 4 minuts, Talal Bensouda va superar per velocitat Benjamin Hall per posar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Guiu Gatius quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.