Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hernán Cortés CF (307974) - Futbol Club Chicos Pizarra (437471) » 675883819: T66/J9/V

Liga 675883819 Información oficial sobre el partido 675883819 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / V.21 (5534)

Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido 5 - 0 Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido
Hernán Argenté (11') 1 - 0
Felipe Oviedo (22') 2 - 0
Börje Svensson (36') 3 - 0
Gerardo Ramos Redondo (40') 4 - 0
Aureliano Segundo Cañones (88') 5 - 0
Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido 5 - 0 Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido 5 - 0 Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido
Tiene un resultado normal 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hernán Cortés CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Börje Svensson entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hernán, un peu providencial d'en Hernán Argenté va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hernán va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Felipe Oviedo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Hernán van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Börje Svensson.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40 en Gerardo Ramos Redondo va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aureliano Segundo Cañones es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Emanuele Masnadiero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Atiyah Jassim una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Strahinja Vasić va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Hernán Argenté gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Strahinja Vasić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Aureliano Segundo Cañones de Hernán gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Emanuele Masnadiero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Futbol Club Chicos Pizarra

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Cristóbal Rubio Ribera va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): FCCP va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Hugo Rubio Envite es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 35 en Mario Iliberri va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Antonio López de Haro va impedir que reduïssin les diferències al marcador.