Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VaParir (1458830) - Crapulas Despistaos FC (490570) » 675883704: T66/J8/V

Liga 675883704 Información oficial sobre el partido 675883704 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / V.19 (5532)

VaParir Alineación oficial del equipo 'VaParir' en el partido 4 - 0 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
Tonio Capocasa (15') 1 - 0
Roberto Naranjo (22') 2 - 0
Tonio Capocasa (26') 3 - 0
Vicente Mota (72') 4 - 0
VaParir Alineación oficial del equipo 'VaParir' en el partido 4 - 0 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VaParir Alineación oficial del equipo 'VaParir' en el partido 1 - 1 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,5 % 30,0 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VaParir

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): VaParir va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 15, quan Tonio Capocasa, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 22 minuts, el tirador de faltes del VaParir va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roberto Naranjo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de VaParir van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Tonio Capocasa.
  • 139 Minuto 72 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Vicente Mota! Un inimaginable dribbling sobre Vitalii Pryshliak va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 4 - 0 per a VaParir.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de VaParir va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vicente Mota, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vitalii Pryshliak no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tonio Capocasa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alwin Gebhardt-Gollup va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Crapulas Despistaos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Theodolf Nonnenroth quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Saro Taurino va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.