Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Campio (989790) - AS Nano CF (1594598) » 675883695: T66/J6/V

Liga 675883695 Información oficial sobre el partido 675883695 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.19 (5532)

F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido 2 - 0 AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido
Víctor de Borja (58') 1 - 0
Marco Luaces (63') 2 - 0
F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido 2 - 0 AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido 3 - 0 AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Campio

Goles Goles

  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marco Luaces va treure un córner llarg cap al segon pal que en Víctor de Borja, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Campio i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 63 minuts de joc. Mentre en Marco Luaces el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aymane Ihadouchen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marco Luaces! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ventura Confín va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ignacio Terrona Benjumea del Campio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Marco Luaces es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Julio Olivares gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eloy Fáguez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aymane Ihadouchen per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eloy Fáguez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Pérez de Campio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Terrona Benjumea de Campio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Asel Enabeitia de Campio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AS Nano CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Caramillo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Maio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.