Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NAYLECO (1588613) - Majarromaque (488261) » 675883389: T66/J13/V

Liga 675883389 Información oficial sobre el partido 675883389 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / V.13 (5526)

NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 1 - 3 Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido
0 - 1 Miguel de Paz (6')
0 - 2 Miguel 'Multiusos' Venega (32')
Garin Baltzategi (53') 1 - 2
1 - 3 Paco 'Cabezabola' San Pedro (61')
NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 1 - 3 Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 1 - 2 Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAYLECO

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Garin Baltzategi de NAYLECO va demostrar les seves habilitats al minut 53 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Tibalt Zihobieta de NAYLECO va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 9, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de NAYLECO Garin Baltzategi quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NAYLECO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Durban, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NAYLECO, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Garin Baltzategi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Majarromaque

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Miguel de Paz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Majarromaque l'avantatge per 0 - 2. Miguel 'Multiusos' Venega en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Majarromaque va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Paco 'Cabezabola' San Pedro va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Umut 'Huracán' Çığal, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Umut 'Huracán' Çığal va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Miguel 'Multiusos' Venega va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ciro Badoni va intentar anar-se'n per velocitat al minut 60 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Paco 'Cabezabola' San Pedro al minut 70.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miguel de Paz després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alejandro Tacuba va poder desviar-lo a córner.