Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Larmiñor (436532) - Íllar Club (799385) » 675883360: T66/J6/V

Liga 675883360 Información oficial sobre el partido 675883360 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.13 (5526)

U.D. Larmiñor Alineación oficial del equipo 'U.D. Larmiñor' en el partido 2 - 1 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
0 - 1 Luis Javier López Ruiz (36')
Abolfazl Golriz (37') 1 - 1
Ioan Rămneanţu (73') 2 - 1
U.D. Larmiñor Alineación oficial del equipo 'U.D. Larmiñor' en el partido 2 - 1 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Larmiñor Alineación oficial del equipo 'U.D. Larmiñor' en el partido 2 - 0 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Larmiñor

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, UDL aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Abolfazl Golriz va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats van embogir quan en Ioan Rămneanţu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de UDL.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alexander Chorbadzhiev va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Thongkham Rakdee del UDL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): UDL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ioan Rămneanţu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): UDL per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 52, quan Jaime Villaquirán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Jaime Villaquirán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfonso Naranjo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Abolfazl Golriz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Villaquirán de UDL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Íllar Club

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Víctor Vega Collantes va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Jean Bergvelt, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Javier López Ruiz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Eduard Puigdomenech va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.