Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hospitalet Silent (492727) - Pesudo Asesores Vila-real (1458217) » 675883123: T66/J3/V

Liga 675883123 Información oficial sobre el partido 675883123 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.9 (5522)

Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido 6 - 0 Pesudo Asesores CF Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores CF' en el partido
Marcel Haldensleben (19') 1 - 0
Juan Miguel Urrutia (24') 2 - 0
Gonzalo Montero (31') 3 - 0
Aitor Chasarri (53') 4 - 0
Matthies Kohlschein (58') 5 - 0
Matthies Kohlschein (67') 6 - 0
Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido 6 - 0 Pesudo Asesores CF Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido 7 - 0 Pesudo Asesores CF Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hospitalet Silent

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Marcel Haldensleben de Silent aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Silent va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Miguel Urrutia va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gonzalo Montero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Silent.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aitor Chasarri es va introduir dins la defensa central al minut 53, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Silent va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Matthies Kohlschein va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Silent va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Matthies Kohlschein progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Silent va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcel Haldensleben ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Loïs Obradós de Silent gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Loïs Obradós va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Silent van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Matthies Kohlschein, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Pesudo Asesores CF

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jesús Vizcaino va servir per deixar enrere el gegant Juan Miguel Urrutia al minut 27, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.