Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Garpe (1594432) - El Equipo de JG-GR (1370334) » 675883086: T66/J7/V

Liga 675883086 Información oficial sobre el partido 675883086 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / V.8 (5521)

FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido 3 - 1 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
Zeno Venturin (23') 1 - 0
1 - 1 Norbert Pedrol (30')
Luka Huysmans (59') 2 - 1
Massimiliano Borreca (80') 3 - 1
FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido 3 - 1 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido 3 - 0 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Garpe

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Zeno Venturin, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Garpe es posava per davant!
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Garpe van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luka Huysmans va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Garpe va aconseguir el 3 - 1 quan Massimiliano Borreca va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Luka Huysmans arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Garpe va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Sim Jia Eng va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a Garpe per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Haritz Ledea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dragoş Hoza va intentar anar-se'n per velocitat al minut 71 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Fiume de Garpe va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Garpe ho intentava per la dreta per mitjà de João Gonçalo Serratine, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

El Equipo de JG-GR

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Josele Lara Álvarez la va rematar Norbert Pedrol amb una magnífica volea que va fer pujar per a JG-GR el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Joan Armengol va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Veljko Banović va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de JG-GR va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Alba, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Elduayen de JG-GR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.