Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puass (989071) - UIU TEAM (1597232) » 675882661: T66/J13/IV

Liga 675882661 Información oficial sobre el partido 675882661 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / IV.64 (3487)

Puass Alineación oficial del equipo 'Puass' en el partido 3 - 0 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
Edmund Stekiel (23') 1 - 0
Bakri Shafwan Ismael (30') 2 - 0
Marcel Silitră (33') 3 - 0
Puass Alineación oficial del equipo 'Puass' en el partido 3 - 0 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Puass Alineación oficial del equipo 'Puass' en el partido 0 - 1 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puass

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Puass eren letals, i Edmund Stekiel va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Bakri Shafwan Ismael de Puass es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marcel Silitră de Puass va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): El Puass va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Antonio Guerriero la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Florin Boldojar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Puass que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

UIU TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): TEAM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 朱 (Zhu) 寬威 (Kuanwei) va desviar el xut final de Amedeo Faitelli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Giacomo Gauthier que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): TEAM va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Amedeo Faitelli es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Gerwazy Plura quasi aconsegueix empatar per TEAM al minut 29, però 朱 (Zhu) 寬威 (Kuanwei) va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): TEAM va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 67 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): TEAM va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 75, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Carlos Bordás.