Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jersey Devil (1337392) - UIU TEAM (1597232) » 675882647: T66/J10/IV

Liga 675882647 Información oficial sobre el partido 675882647 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / IV.64 (3487)

Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido 2 - 0 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
Oleksii Dymarchuk (65') 1 - 0
Abd El Rahman Rostom (79') 2 - 0
Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido 2 - 0 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido 3 - 0 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jersey Devil

Goles Goles

  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Abd El Rahman Rostom va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jersey, Oleksii Dymarchuk, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Jersey va aconseguir el 2 - 0 quan Abd El Rahman Rostom va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Skifter Aleti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jersey se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Oleksii Dymarchuk va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jersey.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Raniero Bigaglia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raniero Bigaglia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 69 podia haver acabat en gol, però Nacho Villafruela va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martin Amundsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martin Amundsen es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

UIU TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Lourenço Vidazinha de TEAM, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Adrián Caponis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Giacomo Gauthier no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TEAM va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giacomo Gauthier va sortir per sobre el travesser.