Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partizan de Vitoria (1456608) - Sant Julià (992906) » 675882542: T66/J11/IV

Liga 675882542 Información oficial sobre el partido 675882542 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / IV.62 (3485)

Fc Anandal Alineación oficial del equipo 'Fc Anandal' en el partido 1 - 0 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
Juan Pascual Pastor (77') 1 - 0
Fc Anandal Alineación oficial del equipo 'Fc Anandal' en el partido 1 - 0 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Anandal Alineación oficial del equipo 'Fc Anandal' en el partido 3 - 0 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
Tiene mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Anandal

Goles Goles

  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Anandal va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 77 Juan Pascual Pastor va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Anandal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Samad Amini Sabegh en un 1 contra 1 amb el porter Heráclito de Abreu Silva, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Anandal va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Eloy Valdés va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Anandal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eloy Valdés, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Anandal per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Jan Aarstad va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Santi Mora Aragon va ridiculitzar a en Jeoffrey Gustin amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Anandal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcelino Pozuelo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Heráclito de Abreu Silva.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Samad Amini Sabegh va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Jan Aarstad, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Sant Julià

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): SJ van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 80 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Javier Riveros no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ahmed Rafeeq de SJ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Tomás Sorell de SJ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Eliran Hazzan de SJ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.