Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pajaritos CF (775503) - WarakaTeam (779256) » 675882433: T66/J12/IV

Liga 675882433 Información oficial sobre el partido 675882433 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / IV.60 (3483)

Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 2 - 2 WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido
Marco Antonio Villaragut (73') 1 - 0
Arnaud Planès (87') 2 - 0
2 - 1 Luis Burguete (88')
2 - 2 Andre Krumme (89')
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 2 - 2 WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 2 - 1 WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pajaritos CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pajaritos contenien la respiració mentre en Marco Antonio Villaragut s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87 en Arnaud Planès va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Ángel Juaristi va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Deins Zeilands va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Arnaud Planès, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Deins Zeilands va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Alberto 'Pupas' Serna Pareja va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Bazzocchi de Pajaritos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Roberto Bazzocchi va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

WarakaTeam

Goles Goles

  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, WarakaTeam va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Luis Burguete va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador visitant Andre Krumme va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 89 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Jesús Falces va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 26 en Andre Krumme ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Carlos Tolfa el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de WarakaTeam, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Jesús Falces va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Carlos Tolfa va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Santiago Revilla de WarakaTeam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristiano Picchio.