Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NAITO (1433370) - Camarero Soto (493287) » 675882432: T66/J12/IV

Liga 675882432 Información oficial sobre el partido 675882432 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / IV.60 (3483)

NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 2 - 0 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Gonzalo Bauça (71') 1 - 0
Felipe Sáenz (74') 2 - 0
NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 2 - 0 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 3 - 2 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,8 % 8,7 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAITO

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 71 gràcies a la jugada de Gonzalo Bauça, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Felipe Sáenz va augmentar l'avantatge de NAITO a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Vicente Donoso del NAITO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NAITO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gonzalo Bauça va sortir per sobre el travesser.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Fernando Gorostiza es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Camarero Soto

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Bernard Kudrić va rebre molts aplaudiments. Al minut 6 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Manuel Arnaz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Xavier Morelló va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tobías Pascual Muro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Vasilis Begni, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 51 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 72, en un 1 contra 1 amb el porter, però Tobías Pascual Muro va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Leonardo Enrile des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Leonardo Enrile la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Camarero havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.