Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cr competicion (796218) - Los Pajaritos CF (775503) » 675882422: T66/J9/IV

Liga 675882422 Información oficial sobre el partido 675882422 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / IV.60 (3483)

Granota UE Alineación oficial del equipo 'Granota UE' en el partido 3 - 1 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
0 - 1 Blerim Mion (26')
Oliver Vergara (61') 1 - 1
Estanislao Estébanez Murillo (82') 2 - 1
Estanislao Estébanez Murillo (89') 3 - 1
Granota UE Alineación oficial del equipo 'Granota UE' en el partido 3 - 1 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Granota UE Alineación oficial del equipo 'Granota UE' en el partido 6 - 1 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granota UE

Goles Goles

  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Oliver Vergara s'emportà una gran ovació del públic local al minut 61, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Granota va ser Estanislao Estébanez Murillo.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): En Estanislao Estébanez Murillo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Estanislao Estébanez Murillo del Granota ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Granota va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Varona va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Olivér Csalogány.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Ramon Tallarda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Los Pajaritos CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Blerim Mion va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Lorenzo Algaba va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Blerim Mion va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pajaritos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Blerim Mion, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Sergio Cornel de Pajaritos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.