Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kamper club (437469) - Thomas Ripley Hits (488930) » 675882272: T66/J14/IV

Liga 675882272 Información oficial sobre el partido 675882272 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / IV.57 (3480)

kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 0 - 2 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
0 - 1 Kostas Kavazis (20')
0 - 2 Toño Afán de Ribera (40')
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 0 - 2 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 3 - 1 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kamper club

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): kamper va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Toma Nikitin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kaarlo Lappalainen.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): kamper enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Jakub Koloc va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan Toma Nikitin des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Jakub Koloc de kamper va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de kamper la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eulogio La Torre de kamper es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eulogio La Torre es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Thomas Ripley Hits

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ramón Gutiérrez de Solar sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Kostas Kavazis que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del kamper. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Toño Afán de Ribera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Talented t es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Reinhard Richner va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kostas Kavazis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hassan Dawat de Talented t amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danny Boelt de Talented t la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.