Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villares FC (1431365) - Avi Logistic Fc. (1431689) » 675882089: T66/J10/IV

Liga 675882089 Información oficial sobre el partido 675882089 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / IV.54 (3477)

Villares FC Alineación oficial del equipo 'Villares FC' en el partido 1 - 1 Avi Logistic Fc. Alineación oficial del equipo 'Avi Logistic Fc.' en el partido
Reinder Creupelandt (62') 1 - 0
1 - 1 Dominik Bundás (74')
Villares FC Alineación oficial del equipo 'Villares FC' en el partido 1 - 1 Avi Logistic Fc. Alineación oficial del equipo 'Avi Logistic Fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villares FC Alineación oficial del equipo 'Villares FC' en el partido 2 - 1 Avi Logistic Fc. Alineación oficial del equipo 'Avi Logistic Fc.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villares FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 62 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Reinder Creupelandt era molt més ràpid que el defensa Winibert Goetzke. Al minut 62, el jugador de Villares va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Marc Payerol del Villares ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Antxon Abeitua va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Hermenexildo Lens va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Villares se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 38 (Ocasión de penalti): En Diego Noroña va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 38, però el porter visitant Amrollah Ghahremani el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Villares va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hermenexildo Lens ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hermenexildo Lens! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Hermenexildo Lens gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amrollah Ghahremani va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Diego Noroña, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 76 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Diego Noroña va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vicent Olivé va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reinder Creupelandt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Avi Logistic Fc.

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Dominik Bundás va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marcel Bauer va marxar de Antxon Abeitua en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Logistic van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.