Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

12_2023 FC (1456037) - Spurs de Barcelona (992486) » 675882056: T66/J3/IV

Liga 675882056 Información oficial sobre el partido 675882056 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / IV.54 (3477)

Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido 2 - 1 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
0 - 1 Luis Diego Rico (11')
Mirosław Cybulak (34') 1 - 1
Jairo Alejandro Vega (36') 2 - 1
Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido 2 - 1 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido 2 - 0 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Gabriel C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 en Hubert Jägersteig va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Mirosław Cybulak podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jairo Alejandro Vega, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): En Hubert Jägersteig es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): En Victor Arsenie, al minut 40 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Hubert Majcher el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Soto Aguilar per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Àngel Rigall va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mirosław Cybulak. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Arlindo Batista de Real Gabo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pepe Arias Díaz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Pepe Arias Díaz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Gabriel Pascual quasi marca en una jugada assajada de córner que Victor Arsenie havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Real Gabo ho intentava per la dreta per mitjà de Pepe Arias Díaz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Arlindo Batista gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Àngel Rigall va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hubert Jägersteig de Real Gabo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Pascual.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Hubert Jägersteig se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Spurs de Barcelona

Goles Goles

  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Barcelona va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Luis Diego Rico, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.