Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txuskillos CF (795202) - Villis City (1601656) » 675882047: T66/J14/IV

Liga 675882047 Información oficial sobre el partido 675882047 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / IV.53 (3476)

Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 0 - 1 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
0 - 1 Heriberto Umanes (40')
Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 0 - 1 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 1 - 1 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,1 % 36,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuskillos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Txuskillos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Erhardt Thisted va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Txuskillos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adriano Trancoso, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Adriano Trancoso va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Txuskillos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Villis City

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Quan passaven 40 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Villis. En Heriberto Umanes va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Julián Betoret, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Heriberto Umanes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Fontalquer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Villis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Edu Pineda va quedar-se sol davant el porter Julián Betoret, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Villis va estar a prop d'augmentar el marcador després que en 展 (Zhan) 恒玉 (Hengyu) s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 82 en Peet Kroos ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Marcel Breitsprecher el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Peet Kroos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.