Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E.M Reloaded (993499) - FC Universe (1592224) » 675881812: T66/J11/IV

Liga 675881812 Información oficial sobre el partido 675881812 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / IV.49 (3472)

A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 1 - 2 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
0 - 1 Finn Seiser (3')
Xəyal 'SHAMAN' Məmmədov (29') 1 - 1
1 - 2 Jelmer van der Helst (80')
A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 1 - 2 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 2 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E.M Reloaded

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del A.E.M va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Xəyal 'SHAMAN' Məmmədov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Egidius Vollebrecht va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Jacques Moreau va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de A.E.M.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): A.E.M va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Egidius Vollebrecht en un 1 contra 1 amb el porter Hayrullah Ledün, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jacques Moreau va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): A.E.M va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Egidius Vollebrecht va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hayrullah Ledün.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a A.E.M per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricardo 'Gollum' Anillo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Egidius Vollebrecht arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

FC Universe

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 3 minuts de joc, Finn Seiser, corrent com un esperitat, superà primer Diego Martins per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Mirosław Hurkała va acabar en una passada genial cap al jugador de Universe Jelmer van der Helst, que va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Universe van sortir al contraatac al minut 25, però Isahak Babikyan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Universe va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jan Dżaman, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): El Universe va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jelmer van der Helst la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mirosław Hurkała va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Finn Seiser, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Universe, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Isahak Babikyan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alireza Miladi de Universe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Kevin Lakatos de Universe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.