Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monda Lironda (778853) - Markel F.C (1415605) » 675881562: T66/J4/IV

Liga 675881562 Información oficial sobre el partido 675881562 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / IV.45 (3468)

Stratego CF Alineación oficial del equipo 'Stratego CF' en el partido 1 - 1 AE Glg4719 Alineación oficial del equipo 'AE Glg4719' en el partido
Ezker Irabegi (78') 1 - 0
1 - 1 Vittorio Francani (82')
Stratego CF Alineación oficial del equipo 'Stratego CF' en el partido 1 - 1 AE Glg4719 Alineación oficial del equipo 'AE Glg4719' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stratego CF Alineación oficial del equipo 'Stratego CF' en el partido 1 - 2 AE Glg4719 Alineación oficial del equipo 'AE Glg4719' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stratego CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Scf va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ezker Irabegi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ramón Cigarra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Scf va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Şêrzad Kordlu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josep Formatgé.
  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): Scf va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bilintx Abasolo va anar a parar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Stanley Kouwen no va ser aprofitada per en Mirko Zumbrunnen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Scf va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mirko Zumbrunnen va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Scf va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bilintx Abasolo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cândido Carvalho de Scf es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

AE Glg4719

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): glg van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 82, quan Vittorio Francani va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de glg van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 4 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Nahuel Moral, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Axel Kestner va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Nahuel Moral al minut 15 semblava entrar, però Juan Tello va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Giacomo Gualano va estar a punt de posar per davant a glg amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Tello va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Miguel Guarrat va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Tello va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Pontus Renskog, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 53 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): glg va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Miguel Guarrat va quedar-se sol davant el porter Juan Tello, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Juan Tello, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Axel Kestner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del glg que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Axel Kestner, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pietro Patricelli de glg va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.