Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atléti de Madrid (800538) - Casas Deportivo (1430321) » 675881502: T66/J3/IV

Liga 675881502 Información oficial sobre el partido 675881502 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / IV.44 (3467)

Hobbits CF Alineación oficial del equipo 'Hobbits CF' en el partido 0 - 5 CSK DE CASBAS Alineación oficial del equipo 'CSK DE CASBAS' en el partido
0 - 1 Andrei Dincă (3')
0 - 2 Andrei Dincă (17')
0 - 3 Annop Pulsawat (26')
0 - 4 Andrija Petrović (34')
0 - 5 Jean-Baptiste Rivollier (89')
Hobbits CF Alineación oficial del equipo 'Hobbits CF' en el partido 0 - 5 CSK DE CASBAS Alineación oficial del equipo 'CSK DE CASBAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Hobbits CF Alineación oficial del equipo 'Hobbits CF' en el partido 0 - 7 CSK DE CASBAS Alineación oficial del equipo 'CSK DE CASBAS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hobbits CF

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Patricio Barreda va fer al minut 25 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ander Etxemendi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 205 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Renat Balmis era fer passades de llarga distància. Al minut 65 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ricardo Sánchez Gómez però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Hobbits, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Anto Agirrelezeaga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Anto Agirrelezeaga de Hobbits va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CSK DE CASBAS

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Andrei Dincă que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Andrei Dincă de CASBAS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Annop Pulsawat, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Andrija Petrović va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Jean-Baptiste Rivollier des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): CASBAS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kofi Badu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Kofi Badu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 52 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CASBAS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, el CASBAS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Roope Niemi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Andrija Petrović va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roope Niemi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.