Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Andreu (49355) - Estrella Azul de Entrevías (988099) » 675881464: T66/J8/IV

Liga 675881464 Información oficial sobre el partido 675881464 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / IV.43 (3466)

Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu' en el partido 1 - 3 Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido
0 - 1 Igor Olshannikov (9')
0 - 2 Miltos Karaolis (26')
0 - 3 Carlos Añón (78')
Dennis Borja (79') 1 - 3
Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu' en el partido 1 - 3 Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu' en el partido 2 - 1 Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,4 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Andreu

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dennis Borja, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 el Andreu va posar setge sobre la defensa central visitant però en Roberto Yépez no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Roberto Guiducci no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Raúl Quinteros no oblidarà el que li va passar durant el minut 77. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Diego Barella va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dennis Borja es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Estrella Azul de Entrevías

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Igor Olshannikov quedar desmarcat i marcar per a Entrevías al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Miltos Karaolis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 26, i va fer pujar el 0 - 2 per a Entrevías.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Carlos Añón de Entrevías es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Igor Olshannikov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Oliver Kabi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, el Entrevías va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miltos Karaolis s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Entrevías quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Igor Olshannikov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.